Aszalt szilvás szilvalekvár

Az országban egyedülálló párosítása a lekvárnak  és aszalt gyümölcsnek. Különleges ízélményt nyújt a lekvár krémes állagának és a gyümölcsdaraboknak  a keveredése a szájban.

A szilva és az aszalt szilva rendkívül gazdag káliumban, elősegíti a vér sav-bázis egyensúlyának megtartását, a szívritmus normalizálását és a salakanyagok kiürítését. Rendkívül gazdag forrása továbbá a vasnak, a kalciumnak, a magnéziumnak és a foszfornak is.

Táplálkozáskutatók szerint az aszalt szilva kiváló immunrendszererősítő, nagy mennyiségben tartalmaz növényi tápanyagokat.. Számos tanulmány igazolja, hogy  segít elkerülni a sejtek sérülését.

Chilis szilvalekvár

Indiában, Afrikában és Mexikóban nagy hagyománya van a chilli fogyasztásának. Ezeken a helyeken elsősorban emésztést serkentő hatása miatt kedvelik, és ma már kutatások bizonyítják, hogy nem alaptalanul, mivel fokozza a nyál és a gyomornedvek elválasztását, melyek az étel lebontását teszik lehetővé. Akik szeretik a csípős, fűszeres ételeket, ugyanakkor fogyókúrázni szeretnének, kihasználhatják átmeneti anyagcsere-gyorsító tulajdonságát. Angol kutatók mutattak rá, hogy az erős fűszerezés növelheti a fogyókúra eredményességét, a felgyorsult anyagcsere során ugyanis a szervezet többet éget el a zsírraktárakból. A paprika termése olyan fontos ásványi anyagok forrása, mint a kálium, a foszfor és a kalcium, valamint Béta-karotint és bioflavonoidokat is tartalmaz, mely anyagok semlegesítik a szabad gyököket, így bizonyos védelmet nyújtanak a rák ellen. 

Szilvalekvárunkkal olyan páratlan, enyhén csípős íz harmóniát nyújt, mely meglepően kellemes, pikáns kiegészítője lehet bármely húsételnek, vagy sajtos előételeknek is.

Hagyományos üstben készült bio-szilvalekvár

Természetes, mivel 100% ban biogyümölcsökből készítjük. Nem tartalmaz adalékanyagokat, hozzáadott cukrot, ezért előszeretettel ajánljuk cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak egyaránt. A lekvárjaink sűrűsége példaértékű, ezért kifejezetten javasoljuk sütik készítéséhez, mert ez biztosan a sütiben marad!

Csokis szilvalekvár

A csokoládé és szilva rendkívüli ízkombinációja eddig hatalmas sikert aratott a régióban! Szuperül feldobja a friss házi fánkokat, süteményeket!

Kókuszos szilvalekvár

A szilva egy ásványi anyagokban és vitaminokban rendkívül gazdag gyümölcs, nyersen való fogyasztás mellett süteményekben is nagyon finom, kókusszal párosítva pedig egészen különleges ízvílágot alkot.

Kö – Szi lekvár

Természetes, 100%-ig bio gyümölcsökből készült körte és szilvalekvár, mely nem tartalmaz hozzáadott cukrot és tartósítószert. Kitűnően használható sütéshez, ízesítéshez.

Rumos szilvalekvár

Hogy ne csak a megszokott ízeknél maradjunk, nálunk kipróbálhatják a rummal megbolondított szilvalekvárt is. 

Különleges íze miatt, tökéletes választás süteményekhez!

ÁFONYÁS SZILVA
ALMA KÖSZMÉTE
FŰSZERES ALMA - BIRS
VANILIÁS SZILVA
MÁLNÁS NEKTARIN
BIOKÖRTE
SÁRGABARACK-FEKETERIBIZLI
MÁKOS MAZSOLÁS SZILVA
KÉKÁFONYA
MÉZESKALÁCS ÁLOM
MÁLNÁS-ALMA
BORSOS GYÖMBÉRES SZILVA